FYVA fysiotherapie Vaals, voorheen Janssen Fysiotherapie, is al meer dan 40 jaar gevestigd in Vaals en sinds 01-01-2019 is de praktijk overgenomen door Audrey Vandrey en Nico van Woudenberg. Beide fysiotherapeuten zijn al geruime tijd in dienst bij Janssen Fysiotherapie.

Het overnemen van de praktijk, zien wij beiden als een nieuw avontuur. Het is “alsof we voor een 2e keer trouwen”.  

Audrey Vandrey: Ik ben sinds 1997 werkzaam in de praktijk. Aanvankelijk was het maar een zwangerschapsvervanging die uiteindelijk door het toenemend aantal patiënten is uitgegroeid naar een full-time baan. In 2004 heb ik de opleiding Orthopedische Manuele therapie ( OOMT ) afgerond en sindsdien mag ik me officieel manueel therapeut noemen. Daarnaast heb ik me nog verder gespecialiseerd in medical taping, COPD, dry needling en de schouder. Sinds 2023 ben ik gecertificeerd oedeemtherapeut.

Nico van Woudenberg: Ik ben sinds 2006 werkzaam in de praktijk. Het is mijn eerste baan en in het begin werkte ik nog 2 dagen in Duitsland in een particuliere praktijk. Na 1 jaar ben ik full-time in Vaals komen werken. In 2010 heb ik de opleiding Master Orthopedisch Manueel Therapie afgerond. Daarnaast heb ik me verder gespecialiseerd in dry-needling, het schoudergewricht, medical taping, hart-revalidatie en gesuperviseerde looptherapie (Claudicatio Intermittens).

Kay Wanten: Ik ben sinds 2016 fysiotherapeut en vanaf 01-01-2019 werkzaam in de praktijk Fysiotherapie Vaals. In 2023 heb ik de opleiding Master Kinderfysiotherapie afgerond. Daarnaast heb ik mij verdiept in de McKenzie Therapie en COPD.

Alle  therapeuten die werkzaam zijn in de praktijk zijn BIG en CKR geregistreerd. Hiermee tonen wij aan, dat wij jaarlijks bijscholen om up-to-date te blijven binnen de ontwikkelingen van het vakgebied fysiotherapie en de betreffende specialisaties. Tevens zijn wij aangesloten bij het klachtenregister van het KNGF